Espressolab, gastronomi alanındaki uzmanlığını bir adım daha ileri taşıyor. 3. nesil kahve zinciri olarak tanınan Espressolab, Amerikalı pasta şefi Antonio Bachour ile gerçekleştirdiği ikinci iş birliğiyle menüsüne eşsiz lezzetler ekliyor. 2018 yılında The Best Chef Awards'ta "Dünyanın En İyi Pasta Şefi" ödülüne layık görülen Bachour, bu yıl Espressolab Roastery’de 5 gün boyunca özel eğitimler verdi.

Espressolab, Antonio Bachour ile Özel Lezzetler Sunuyor

Geçtiğimiz yıl Antonio Bachour ile 5 özel tarif çalışarak menüsüne ekleyen Espressolab, bu yıl da ünlü şefin hazırladığı 6 yeni reçeteyi müşterilerine sunmaya hazırlanıyor. Bachour’un dokunuşlarıyla daha da özel hale gelen Pistachio Gâteau, Coffee Chocolate Tart, Breton Saint Honore, Cheesecake, Marble Cake ve Chocolate Cookie gibi lezzetler, seçili Espressolab mağazalarında yer alacak. Bu özel tatlar, kahve deneyimini bambaşka bir boyuta taşımak için hazır.

Antonio Bachour 2

Osmaniye Usulü Biber Dolması: Geleneksel Tariflere Farklı Bir Dokunuş Osmaniye Usulü Biber Dolması: Geleneksel Tariflere Farklı Bir Dokunuş

Espressolab Şeflerine Dünya Standartlarında Eğitim

Espressolab Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Ersin Kefeli, bu iş birliği ile Espressolab şeflerinin dünya standartlarında eğitim alma fırsatı yakaladığını belirtti. Kefeli, "Misafirlerimize sunduğumuz kahve lezzetlerinin yanı sıra, usta şeflerimiz tarafından hazırlanan fırın ürünleriyle de bir lezzet şöleni yaşatıyoruz. Dünyaca ünlü şef Antonio Bachour’u ikinci kez ağırlamak büyük bir onur ve ilham kaynağı oldu. Bu iş birliği sayesinde misafirlerimize sunduğumuz lezzetler bambaşka bir boyuta ulaşacak" dedi.

Espressolab, yerli ve milli bir marka olarak 3. nesil kahve akımının dünya çapındaki önemli temsilcilerinden biri olma yolunda ilerliyor. Antonio Bachour ile gerçekleştirilen bu iş birliği, Espressolab’ın gastronomi alanındaki iddiasını daha da güçlendirdi.

Editör: Ersin ŞİMŞEK