Köpekler uyutulmalı mı? İki ayaklı suçlulara odaklanmalı, sokakları temizleyip adaleti sağlamalıyız. Uyutmak yerine uyandırma vakti!

Köpekler uyutulmalı mı? Uyutulmamalı mı?

Öldürmek kelimesini kullanmadan şirinleştirilerek kullanılan “uyutmak” kelimesini kim düşünmüş bilmiyorum ama akıllı biriymiş. Köpekler öldürülmeli mi? Öldürülmemeli mi? Diye gündem oluşsa herkes “bunlar katil” diyecek. Oysa uyutmak ne kadar da güzel, naif bir kelime. Yıllardır zaten uyutuluyoruz bir de burada uyuturuz olur biter. İşimiz bu: uyumak, bazılarının işi de uyutmak…

Köpekler uyutulmalı mı?

Evet uyutulmalı! İki ayaklı köpeklerden başlayalım önce mesela çocuklara cinsel istismarda bulunan yani gerçek tabiri ile tecavüz eden iki ayaklı köpekler uyutulmalı. Sonra kadınlara hatta erkeklere tecavüz eden diğer cins iki ayaklı köpekler de uyutulmalı.

Kurumları dolandırıp, milletin bin bir emekle ödediği vergilerle yapılan yatırımlarda paraları iç eden, kurumu uyutup, ailelerine ve metreslerine lüks hayatlar yaşatan iki ayaklı köpekler de uyutulmalı.

Büyük Atatürk’ün, muhtaç olduğu kudretin damarlarındaki asil kanda olduğunu belirttiği üzere, gençlerimizin kanlarına uyuşturucu katıp onların hayatlarını yok eden zehir tacirleri de uyutulmalı.

Köpekler uyutulmalı mı? Hem de hiç beklemeden.

“Devletin malı deniz, yemeyen keriz” edası ile hayatlarına devam eden, bu milletin bilmem neyine ne yapacağız diyen iki ayaklı köpekler başta olmak üzere uyutulmalı.

Devlet görevi yaparken, üç kuruşluk mafyanın emrine giren, üniforma ile kendini gizleyen, üzerinde taşıdığı “devletin adamı” armasını diğer itlere satıp, vatanını zarara uğratan, menfaat temin eden iki ayaklı köpekler de uyutulmalı.

Kendine emanet edilen, çocukları döven, istismar eden, küfreden, kötü davranan ne kadar iki ayaklı it varsa derhal uyutulmalı.

İşçisinin haklarını dibine kadar sömürüp, onu ekmeğe muhtaç eden, kendisi lüks içinde yaşayan, “biz bir aileyiz” ve “kutsal meslek” yalanları ile dünyaları götüren köpekler de uyutulmalı.

Gariban çiftçinin alın terini çalıp, onu dolandırıp ortada bırakan, o çiftçiyi yaşayamaz hale getirenler de ilk fırsatta uyutulmalı.

Gençleri doğru yönlendiremeyip, en ufak bir şeyde onları intihara kadar sürükleyen ve kısacık yaşamlarının son bulmasına vesile olan kim varsa onlar da uyutulmalı.

Niyetimiz sokakları temizlemek ve uyutmak ise başıboş iki ayaklı köpeklerden başlamak (bence en doğrusu olur). Belki de bu konuda en son sırada uyutulacak olanlar listesinde dört ayaklı patililer kalır.

O kadar çok uyutulan görüyorum ki…

Keşke uyutma yerine biri de çıkıp uyandırma kampanyası başlatsa...

Kalın sağlıcakla