Kent ve Başkan Dergisi’nin Geleneksel Yarışması Başladı
Kent ve Başkan Dergisi tarafından her yıl düzenlenen ve belediyelerin hizmet ve projelerinin değerlendirildiği “Benim Belediyem Ödül Almalı” yarışması için oylama süreci başladı. Vatandaşların oylarıyla en başarılı belediyelerin belirlendiği organizasyon, yerel yönetimlerin hizmet kalitesini ödüllendirmeyi amaçlıyor.
Toprakkale Belediyesi Destek Çağrısı Yaptı
Toprakkale Belediyesi, yarışmada “Genel Çalışmalar” kategorisinde yer alarak ilçe halkının desteğini beklediğini duyurdu. Belediyeden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
“Belediyemizin çalışmalarını ödüle layık görüyorsanız, aşağıdaki linkteki ‘OY VER’ butonuna tıklayarak destek olabilirsiniz.”
Bu açıklamayla birlikte belediye, ilçeye kazandırılan projelerin ödüllendirilmesi adına vatandaşların oy kullanmasını istedi.
Halkın Oyları Sonucu Belirleyecek
Bu yılki yarışmada başarılı belediyeler tamamen vatandaşların internet üzerinden verdiği oylarla belirlenecek. Toprakkale Belediyesi, oylamanın sonucunda ilçeye kazandırılan projelerin hak ettiği değeri görmesi için tüm hemşehrilerini destek olmaya çağırdı.
Oy vermek isteyen vatandaşlar, belediyenin duyurduğu bağlantı üzerinden oylarını kullanabilir.