Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Kara, il genelindeki Merkez 1-2-3-4-5-6-7-8-10-11-12-13 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları ve 112 çağrı merkezinde gerçekleştirilen tamir, bakım ve onarımların tamamlanmasının ardından, bölgedeki sağlık hizmetlerini incelemek üzere ziyaretlerde bulundu.

Ak Parti Düziçi İlçe Başkanlığı İçin 4 İsim Ankara'ya Çağrıldı Ak Parti Düziçi İlçe Başkanlığı İçin 4 İsim Ankara'ya Çağrıldı

Dr. Kara'nın liderliğindeki sağlık ekibi, yapılan ziyaretlerde sağlık personelleriyle birebir sohbetler gerçekleştirerek, acil sağlık hizmetlerindeki güncel gelişmeleri değerlendirdi. Ziyaretlerin amacı, bölgedeki acil sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve toplum sağlığına daha etkin bir şekilde hizmet sunmak.

Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Yasin Güngör, Başkan Yardımcısı Dr. Ülkü Dilek Kutluca ve İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Zeynep Demirdelen'in de eşlik ettiği ziyaretlerde, sağlık müdürü ve ekibinin, tamir edilen tesislerde yapılan iyileştirmeleri yakından gözlemleyerek, saha çalışmalarına önemli katkılarda bulunduğu gözlendi.

Bu önemli ziyaret, bölgedeki acil sağlık hizmetlerinin daha etkin ve hızlı bir şekilde sunulmasına yönelik atılan adımları vurgulayarak, toplum sağlığının korunmasına yönelik önemli bir aşama olarak kayıtlara geçti.