Büyükbaş azaldı, küçükbaş arttı Büyükbaş azaldı, küçükbaş arttı

Osmaniye Korkutata Üniversitesi'nde düzenlenen AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşan AK Parti Osmaniye Genel Sekreter Yardımcısı, MKYK Üyesi ve 27. Dönem Milletvekili İsmail Kaya, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nu Osmaniye'de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Çok değerli dava arkadaşlarım, öncelikle bu yoğun programları arasında Cebeliberekete, bereketli topraklara Yiğit Osmaniye’mize teşriflerinden dolayı çok kıymetli sağlık bakanımız Sayın Profesör Dr. Kemal Memişoğlu’na huzurlarınızda şükranlarımı arz ediyorum. Sayın Bakanım, ilimize hoş geldiniz, şeref verdiniz” dedi.

Myk Üyesi Kaya Cumhurbaşkanımız Liderliğinde Sağlık Camiamızla Birlikte Tüm Yaraları Sardık (4)"Toplantımızın Hayırlara Vesile Olmasını Diliyorum"

Kaya, toplantının açılışında katılan tüm il başkanları, milletvekilleri, ilçe başkanları, belediye başkanları ve diğer katılımcılara hitap ederek, “Sayın divan, Sayın Bakanlarım, değerli il başkanım, kıymetli milletvekilimiz, önceki dönem il başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, il genel meclis başkanımız, il genel meclis üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz, kadın kolları başkanımız ve gençlik kolları başkanımız ile çok değerli yönetim kurulu üyeleri ve bu davaya gönül vermiş AK davanın ak neferleri; hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Myk Üyesi Kaya Cumhurbaşkanımız Liderliğinde Sağlık Camiamızla Birlikte Tüm Yaraları Sardık (2)"Yeni İl Başkanımıza Başarılar Diliyorum"

Kaya, toplantının organizasyonunda emeği geçen yeni il başkanını ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, “Böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptıklarından dolayı yeni il başkanımızı ve tüm yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyorum. Yeni görevlerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Myk Üyesi Kaya Cumhurbaşkanımız Liderliğinde Sağlık Camiamızla Birlikte Tüm Yaraları Sardık (1)"Sağlık Çalışanlarımıza Teşekkür Ediyorum"

Osmaniye'nin bir deprem bölgesi olduğunu vurgulayan Kaya, “Deprem felaketini yaşadığımız günden bu yana, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde sağlık camiamızla birlikte tüm yaraları sardık ve sarmaya devam ediyoruz. Bu vesileyle, tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.

"Bugün Bakanımızla Birlikte Programlar Gerçekleştireceğiz"

Son olarak, Bakan Memişoğlu'nun ilde gerçekleştireceği programların detaylarına değinen Kaya, “Bugün Sayın Bakanımızla birlikte ilimizde bir takım programlar gerçekleştireceğiz. Kendisine kürsüde daha fazla istifade etmek için sözlerimi kısa kesiyorum. Hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Allah’a emanet olun” ifadelerini kullandı.

Editör: Resul Özdil