Prof. Dr. Serhat Ulağlı’dan Önemli Açıklamalar: Erdoğan, Dış Politikada En Güvenilir Siyasetçi Olarak Belirlendi Prof. Dr. Serhat Ulağlı’dan Önemli Açıklamalar: Erdoğan, Dış Politikada En Güvenilir Siyasetçi Olarak Belirlendi

Saffet Sancaklı'nın istifasının ardından Hatay'da bir itiraz daha yaşandı. MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, Dörtyol Belediyesi'yle ilgili sert açıklamalarda bulundu. 31 Mart'ta planlanan yerel seçimlere yönelik MHP'nin AK Parti ile ittifak kararına karşı çıkan Kaşıkçı, partiden bir belediye alınmaması durumunda seçim sürecine katılmayacağını belirtti.

Hatay Dörtyol ilçe kongresinde konuşan Kaşıkçı, belediyenin pazarlık masasına kapalı olduğunu vurgulayarak, "Dörtyol’da MHP’li belediye anamızın ak sütü gibi helaldir. Hiç kimseye vermeyeceğiz. Tekrardan biz alacağız. Adayı da biz çıkaracağız, arkasında duracağız ve hep birlikte sonuca gideceğiz Allah izin verirse." dedi.

Kaşıkçı, Dörtyol'un anayasaya benzer bir öneme sahip olduğunu belirterek, "Dörtyol anayasanın ilk dört maddesi gibidir. Teklif dahi edilemez bizlere bu. Bunu bizlere hiç kimse teklif edemez. Kabul etmiyoruz böyle bir teklife." ifadeleriyle itirazını dile getirdi.