Yerel yönetimlerin güçlü kadın temsilcilerinden biri olmaya aday Meryem Akıncı Dalmış, 2024 mahalli idareler seçimlerinde Osmaniye Adnan Menderes Mahallesi'nden muhtar adayı olarak çıkıyor. "Muhtarlık ikinci değil, ilk işimizdir" sloganıyla yola çıkan Dalmış, mahallesine kadın eli değmesinin önemini vurguluyor.

Deprem sonrası mahallesinde yaşanan büyük acılara dikkat çeken Dalmış, "Var gücümüzle mahallemizi tekrar ayağa kaldıracağız, depremin oluşturduğu acıları birlikte saracağız" diye konuştu. Mahalle sakinleri arasında saygı duyulan bir isim olan Dalmış, seçilmesi durumunda mahallesine getireceği yenilikler ve sosyal projelerle dikkat çekiyor.

Mahalleli, Dalmış'ın liderliğinde mahallenin yepyeni bir döneme gireceğine inanıyor. Kadınların yerel yönetimlerde daha fazla temsil edilmesi gerektiğine vurgu yapan Dalmış, seçimler yaklaşırken, vizyonu ve kararlılığıyla mahalle sakinlerinin ilgisini çekiyor.

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'nin ilçelerinde Gaziler Günü kutlandı Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'nin ilçelerinde Gaziler Günü kutlandı