Kılıç, 7 yıl önce Türkiye'nin karşılaştığı sorunların bugün de devam ettiğini ve bu sorunların çözümünde İYİ Partiye olan ihtiyacın arttığını belirtti.

"DEĞİŞMEYEN SORUNLAR VE ARTAN SORUMLULUK"

Kahramanmaraş'ta kumaş yüklü tırın devrilmesi sonucu yol trafiğe kapandı Kahramanmaraş'ta kumaş yüklü tırın devrilmesi sonucu yol trafiğe kapandı

Kılıç, İYİ Parti'nin kurulduğu günlere dönerek, o dönem Türkiye'nin dertlerinin ne olduğunu düşündüğünü ifade etti. "7 sene öncesinden bugüne değişen hiçbir şey olmamıştır. O günkü sorunlar, bugün katlanarak devasa hale gelmiş, çözülmek üzere önümüzde duruyor. İYİ Partiye, İYİ Partililere, iyiler ve cesurlar hareketine olan ihtiyaç her geçen gün daha da çok kendisini hissettiriyor. O sebeple sorumluluğumuz ve omuzlayacağımız yük büyüktür. Allah omuzlarımıza kuvvet versin" dedi.

"ZAMAN ZAMAN UMUTSUZLUĞA DÜŞSEK DE, MİLLETİN İHTİYACI BİZİ YÜKSELTİYOR"

Kılıç, partisinin kuruluşundan itibaren yaşadığı zorluklara da değindi. "Zaman zaman üzüldük, umutsuzluğa düştüğümüz anlar oldu. 'Biz nereye gidiyoruz?' diye kendimizi sorgulamak mecburiyetinde hissettik ama gördük ki milletin bize ihtiyacı var. Madem ki millet bizi istiyor, çağırıyor, milletin bize yüklediği sorumluluktan kaçmamız mümkün değildir. Kritik bir tarihi eşikte üstlenilmesi icap eden bir sorumluluk varsa o görev iyilerin, cesurların, İYİ Partililerin görevidir" ifadelerini kullandı.

"8. YIL İÇİN YENİ BİR GÖNÜL SEFERBERLİĞİ"

İYİ Parti'nin 8. yıl dönümüne yaklaşırken, Serat Kılıç yeni bir gönül seferberliği başlatacaklarını duyurdu. "25 Ekim 2017'ye denk gelen hafta sonunda Ankara'da hem kuruluş günümüzü idrak edeceğiz hem de yeniden birlik ve beraberliğimize vesile olması bakımından yeni bir gönül seferberliği ilan edeceğiz. Herkes davetlimizdir. Hangi siyasi geçmişten geliyor olursa olsun, gönlünü birleştirerek İYİ Partinin kuruluşuna katkı sağlamış ve gelecek yolculuğuna katkı sağlama iradesi sergileyen her bir insanımız bizim dava arkadaşımızdır" dedi.

Serat Kılıç'ın açıklamaları, İYİ Parti'nin geçmişten günümüze yaşadığı değişimleri ve gelecekteki hedeflerini açıkça ortaya koydu. Kılıç, partisinin sorumluluk bilinci ve yeni projeleriyle topluma katkıda bulunmaya devam edeceğini vurguladı.

Muhabir: Resul Özdil