• DOLAR 34,06 %-0.05
  • EURO 37,86 %-0.17
  • ALTIN 2.793,80 %-0.32
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 61.542 %2.78
  • ETHERIUM 2.396 %3.35
23°

Narin Güran Haberleri

Narin Güran haberleri ve güncel Narin Güran gelişmeleri, Narin Güran ile ilgili tüm video, Narin Güran fotoğrafları ve Narin Güran haberleri Sabır Gazetesi | Osmaniye ve Türkiye Haberleri sitemizde


Genel

- "Narin kızımız da Sıla bebek de bu milletin, hepimizin evladıdır. Bakanlık olarak, her iki olayla ilgili dava süreçlerine müdahil...

Gündem

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin şok edici detaylar ortaya çıktı.

Gündem

Türkiye’nin gündemini sarsan Narin Güran cinayetinde önemli bir gelişme yaşandı.

Asayiş

Diyarbakır'da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili yeni ve çarpıcı ayrıntılar gün yüzüne çıkıyor.

Gündem

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni dere kenarında bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesi, Türkiye’yi derinden sarsarken, soruşturma tüm...

Asayiş

Narin Güran'ın soruşturması derinleşiyor, gözler amca ve ağabeye çevrildi. Annesinden diş örneği alınarak yeni deliller araştırılıyor.

Gündem

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetinde önemli gelişmeler yaşandı. Soruşturma kapsamında amca Salim Güran'ın üç saat süren sorgusu tamamlandı.

Gündem

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Narin Güran soruşturmasına ilişkin medya kuruluşlarına önemli bir çağrıda bulundu.

Adana'nın Yüreğir ilçesinde, Diyarbakır'da kaybolduktan sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran anısına 300 fidan toprakla buluşturuldu.

Asayiş

Narin Güran cinayeti soruşturmasında 8 kişi tutuklandı, aralarında annesi ve ağabeyi de var. Baba ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Asayiş

Baba Arif Güran, ifadesinde Salim Güran ile alacak verecek sorunu olmadığını ve suçluysa cezalandırılmasını istedi.

Asayiş

Diyarbakır’daki Narin Güran cinayetinde abisi Enes Güran, ifadesinde Nevzat Bahtiyar’ın olayla ilgili rol oynayabileceğini öne sürdü

Röportaj