"Şüpheli araç" ihbarıyla durdurulan otobüs, polis memurlarının çocukları ve eşleri tarafından düzenlenen duygusal anlara sahne oldu.

Polislere Unutulmaz Babalar Günü Sürprizi

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şubesi ekipleri, Babalar Günü'nde kentte görev yapan bazı polis memurları için özel bir organizasyon düzenledi. Plan kapsamında, ekipler çeşitli uygulama noktalarında görev yapan polislerin çocuklarını evlerinden aldı ve bir otobüse bindirdi.

"Şüpheli Araç" İhbarı

Ekipler daha sonra telsizden otobüsün plakasını bildirerek, şüpheli araç olduğunu ve uygulama noktalarında durdurulup incelenmesi gerektiğini anons etti. İhbar üzerine uygulama noktalarında durdurulan otobüsten inen çocuklar, babalarına büyük bir sürpriz yaptı.

Duygusal Anlar

Adana'da Narin Güran'ın anısına fidan dikildi Adana'da Narin Güran'ın anısına fidan dikildi

Otobüsten inen çocuklar, görev başındaki babalarına sarılarak Babalar Günü'nü kutladı. Bu anlar hem çocuklar hem de polis memurları için duygusal anlara sahne oldu. Çocuklar, babalarına hediyeler verip, üzerinde "Babalar Gününüz Kutlu Olsun" yazılı pastayı kestiler. Bu özel anları ölümsüzleştirmek için hatıra fotoğrafları da çekildi.

Hediyeler ve Teşekkür

TDP Şubesi ekipleri, organizasyonun ardından çocuklara çeşitli hediyeler vererek onları evlerine bıraktı. Bu sürpriz, polis memurlarının yüzünde büyük bir mutluluk ve minnettarlık ifadesi yarattı.

Toplum Destekli Polislik Şubesi'nden Anlamlı Jest

Toplum Destekli Polislik Şubesi'nin bu anlamlı organizasyonu, hem polis memurlarının hem de ailelerinin Babalar Günü'nü unutulmaz kıldı. Erzurum'daki bu özel etkinlik, babalar ve çocukları arasındaki bağı güçlendirdi ve Babalar Günü'nün anlamını derinlemesine hissettirdi.

Editör: Resul Özdil