Zirveye Oynayan İki Takım Karşılaşıyor

Sezonun ilk haftasında galibiyetle tanışan iki takımın karşılaşması futbolseverlerin büyük ilgisini çekiyor. Galatasaray, Hatayspor’u sahasında 2-1 mağlup ederken, Konyaspor da Kasımpaşa’yı deplasmanda 3-2’lik skorla geçerek lige 3 puanla başladı. Hem sarı-kırmızılı ekip hem de yeşil-beyazlılar, bu mücadelede galip gelerek sezona moralli devam etmek istiyor.

Van Bronckhorst'tan Joao Mario'ya Övgü: "Tam İhtiyacımız Olan Oyuncu" Van Bronckhorst'tan Joao Mario'ya Övgü: "Tam İhtiyacımız Olan Oyuncu"

Galatasaray’ın Deplasman Serisi Dikkat Çekiyor

Galatasaray, Süper Lig’de deplasmanda uzun süredir yenilgi yüzü görmüyor. Son dış saha mağlubiyetini geçen sezonun 12. haftasında Hatayspor karşısında yaşayan Aslan, bu maçtan sonra oynadığı 12 deplasman maçında 10 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Sarı-kırmızılılar, bu seriyi Konya’da da sürdürmenin peşinde.

Forvetler Göz Doldurdu

Hatayspor karşısında alınan galibiyette Galatasaray’ın golleri forvet hattından geldi. Arjantinli golcü Mauro Icardi ve yeni transfer Michy Batshuayi, sezona golle başlarken, teknik direktör Okan Buruk bu ikiliyi Konyaspor karşısında da sahaya sürmeye hazırlanıyor.

Sakatlık Şoku: Sanchez Yok

Galatasaray’da, Konyaspor maçı öncesi önemli bir eksik bulunuyor. Hatayspor maçının son bölümünde sakatlanan Davinson Sanchez, yapılan kontrollerin ardından sağ üst arka adalesinde 2. derece zorlanma tespit edildi. Kolombiyalı savunmacı, bu nedenle Konya deplasmanında forma giyemeyecek.

İşte Galatasaray’ın Konyaspor Maçı Muhtemel 11’i

 Muslera, Jankto, Nelsson, Abdülkerim, Sacha Boey Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Hakim Ziyech,Barış Alper Yılmaz, Icardi, Batshuayi.

Kritik mücadeleyi hakem Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Yardımcılıklarını Deniz Caner Özaral ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Erdem Mertoğlu olacak.

Editör: Rabia İlkay Yıldız