GÜNCELLEME - Mersin'de emekli öğretim görevlisinin ölü bulunmasıyla ilgili oğlu tutuklandı GÜNCELLEME - Mersin'de emekli öğretim görevlisinin ölü bulunmasıyla ilgili oğlu tutuklandı

Cumhur İttifakı'nın yerel seçim stratejisi belirlendi. AK Parti ile MHP arasındaki görüşmeler sonucunda ortaya çıkan mutabakat, 2024 yerel seçimleri için önemli bir adım olarak öne çıkıyor. MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, yapılan görüşmelerin ardından yaptığı açıklamada, "30 büyükşehirden 28'inde AK Parti, 2'sinde MHP aday gösterecek" dedi. Ayrıca, kalan 51 ilde ise 29'unda ittifak adayının destekleneceği ifade edildi.

Bu mutabakat, yerel seçimlerin yaklaştığı bir dönemde iki partinin iş birliğini göstermesi açısından önem taşıyor. 30 büyükşehirde AK Parti ve MHP'nin ayrı ayrı aday göstermesi, stratejik bir dağılımı ifade ederken, diğer illerde ise ittifakın güçlendirilmesi amaçlanıyor. Bu gelişmeler, siyasi analistler tarafından yakından takip ediliyor, ve stratejinin seçim sürecine etkisi merakla bekleniyor.