AK Parti Osmaniye Merkez İlçe Başkanlığı İçin İstişare Süreci Başladı AK Parti Osmaniye Merkez İlçe Başkanlığı İçin İstişare Süreci Başladı

Kaya, toplantının, Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin başkanlığında gerçekleştirildiğini belirtti.

Kaya, toplantının amacını şu şekilde ifade etti: “Genel Başkan Yardımcımız Sn. Fatih Şahin başkanlığında bir araya geldik. Toplantımızda, birim faaliyetlerimizi, güncel siyasi gelişmeleri ve 14 Ağustos'ta düzenleyeceğimiz 23. Kuruluş Yıl Dönümü Programımızın hazırlıklarını detaylı bir şekilde değerlendirdik.”

Ak Parti Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Kaya, 23. Yıl Dönümü Hazırlıklarını Açıkladı (2)Toplantının, AK Parti’nin mevcut projeleri ve gelecekteki stratejileri açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Kaya, 23. Kuruluş Yıl Dönümü Programı’nın, partinin kuruluşundan bu yana elde ettiği başarıları ve gerçekleştirdiği önemli adımları kutlamak adına büyük bir etkinlik olarak planlandığını söyledi.

Kaya’nın açıklamaları, partinin organizasyon ve hazırlık süreçlerini nasıl yürüttüğüne dair önemli bilgiler sunuyor. 14 Ağustos’taki kuruluş yıl dönümünün, partinin üyeleri ve destekçileri tarafından büyük bir coşkuyla karşılanması bekleniyor. 

Editör: Resul Özdil