Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde yapılan çalışma, futbolcuların video toplantıları ve fitness salonundaki ısınma hareketleriyle başladı.

Antrenmanın sahadaki bölümünde futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından tek pas ve taktik çalışmalara odaklandı. İki gruba ayrılan oyuncular, bir grup yenileme antrenmanı yaparken, diğer grup çift kaleli taktik maç gerçekleştirdi. İzinli olan Kerem Aktürkoğlu'nun yanı sıra, sol kasığında zorlanma yaşayan Semih Kılıçsoy ve kalçasında ağrı hisseden Hakan Çalhanoğlu idmandan çekildi.

Yeterli oyuncu sayısının sağlanması amacıyla Ümit Millî Takım'dan da yedi futbolcu A Millî Takım kampına katıldı. Kaleciler Deniz Dilmen, Emre Bilgin ve Jankat Yılmaz, savunma oyuncuları Emrecan Terzi ve Metehan Balcı ile orta saha oyuncuları Bartuğ Elmaz ve Yunus Emre Konak, antrenman sırasında yer aldı.

Futbolun kalbi, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde atıyor Futbolun kalbi, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde atıyor

A Millî Takım'ın antrenmanı öncesinde, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Teknik Direktör Vincenzo Montella'yı ofisinde ziyaret ederek bir süre görüştü. Görüşmede TFF Başkan Vekili Ceyhun Kazancı da hazır bulundu. Hacıosmanoğlu, daha sonra antrenman sahasına giderek, TFF Başkan Vekilleri Mecnun Otyakmaz, Fuat Göktaş ve Ceyhun Kazancı'nın yanı sıra TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Temel Bozbağ ve Ural Aküzüm ile birlikte Ay-Yıldızlıların çalışmasını izledi.

A Millî Takımımız, 6 Eylül Cuma günü Galler ile oynayacağı maç öncesi hazırlıklarına yarın saat 17.30'da yapacağı idmanla devam edecek. Çalışmanın ilk 15 dakikalık bölümü medyaya açık olacak.

Editör: Resul Özdil