Fenerbahçe'den Büyük Hamle: Raheem Sterling ile Prensip Anlaşması

Fenerbahçe, İngiltere'nin ünlü futbolcusu Raheem Sterling ile prensipte anlaşmaya vardı. Milliyet'in haberine göre, bu transfer Sarı Lacivertli taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı.

Alexandru Cicaldau Galatasaray'a Geri Döndü

Konyaspor'daki kiralık kontratı sona eren Alexandru Cicaldau, Galatasaray'a geri döndü. Cicaldau, Galatasaray'ın orta sahasında yeniden forma giymeye hazırlanıyor.

Murat Sancak Yeniden Adana Demirspor'un Başkanı Oldu

Adana Demirspor'da başkanlık koltuğuna yeniden Murat Sancak oturdu. Taraftarlar, Sancak'ın yeniden başkan olmasından dolayı oldukça memnun.

Okan Buruk için İmza Töreni

Galatasaray, yarın saat 11.00'de Okan Buruk için bir imza töreni düzenleyecek. Sarı Kırmızılılar, yeni teknik direktörleriyle sözleşme imzalayacak.

Ali Koç: "Batshuayi'den Memnunuz"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Batshuayi'nin performansından çok memnun olduklarını açıkladı. Ancak Batshuayi'nin sözleşmesinin sona erdiğini ve opsiyon olmadığını belirten Koç, Jose Mourinho'nun Batshuayi'ye sıcak baktığını ve görüşmelerin devam ettiğini ifade etti.

İsmail Kartal Al-Taawoun ile Anlaştı

Suudi Arabistan ekibi Al-Taawoun, İsmail Kartal ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Fanatik'in haberine göre, İsmail Kartal'ın yeni takımıyla olan anlaşması resmileşti.

Fenerbahçe'den Transfer Atağı: Heung Min-Son ve Joao Felix

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Tottenham'dan eski öğrencisi Heung Min-Son'u kadroya katmayı planlıyor. Ayrıca Atletico Madrid'de forma giyen Joao Felix için de harekete geçildi.

Erden Timur'un Veda Konuşması Öncesi Son Transfer Toplantısı

Erden Timur, Galatasaray'daki son transfer toplantısında "İlk 11'e 2 takviye planladık" dedi ve bu isimlerin Sofyan Amrabat ve Aaron Wan-Bissaka olduğu ortaya çıktı.

Konyaspor'dan Ahmet Oğuz ile Yollar Ayrıldı

Konyaspor, sözleşmesi sona eren Ahmet Oğuz ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Luka Modric, Real Madrid ile Yeniden Anlaştı

Real Madrid, 38 yaşındaki Luka Modric ile 1 yıllık yeni bir sözleşme imzaladı. Fabrizio Romano'nun haberine göre, Modric kariyerine Real Madrid'de devam edecek.

Vitor Pereira'nın Yeni Transfer Hamlesi: Yusuf Yazıcı

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira yönetimindeki Al-Shabab, milli futbolcu Yusuf Yazıcı'yı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Fatih Karagümrük'ten Berkay Vardar Hamlesi

Fatih Karagümrük, Beşiktaş'ın genç oyuncusu Berkay Vardar'a resmi teklif yaptı ve transfer görüşmelerine başladı.

Petrolul Ploiești'de Yeni Teknik Direktör: Mehmet Topal

Romanya Ligi ekiplerinden Petrolul Ploiești, teknik direktörlük görevine Mehmet Topal'ı getirdi.

Beşiktaş'tan Mats Hummels'e Teklif

Beşiktaş, Mats Hummels'e resmi teklif yaptı. Murat Özen'in haberine göre, Siyah Beyazlılar Hummels'i kadrosuna katmak istiyor.

Galatasaray, Mario Lemina'yı Geri İstiyor

Galatasaray, eski oyuncusu Mario Lemina'yı yeniden kadrosuna katmak için harekete geçti. Sabah'ın haberine göre, Lemina transferi için görüşmeler sürüyor.

Lazio, Fisayo Dele-Bashiru için 5 Milyon Euroyu Gözden Çıkardı

Lazio, Hatayspor'un Nijeryalı oyuncusu Fisayo Dele-Bashiru'yu kadrosuna katmak için 5 milyon euro teklif etti. Hatayspor ise 6 milyon euro + bonus istiyor.

Jose Mourinho'nun Hedefi: Yabancı Futbolcu Sayısını Düşürmek

NTV Spor'un haberine göre, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun ilk hedefi yabancı futbolcu sayısını düşürmek.

Samsunspor, Taylan Antalyalı'yı Kadroda Tutmak İstiyor

Milliyet'in haberine göre, Samsunspor, Taylan Antalyalı'nın takımda kalması için Galatasaray'la görüşmelere başladı.

Romelu Lukaku'ya Serie A'dan İlgi

Fenerbahçe ile anılan Romelu Lukaku'ya, Serie A'nın devleri Milan ve Napoli talip oldu. Akşam'ın haberine göre, transfer görüşmeleri sürüyor.

Beşiktaş ve Trabzonspor Stefan Savic için Yarışta

Süper Lig'in devleri Beşiktaş ve Trabzonspor, Stefan Savic transferi için karşı karşıya geldi. Fotomaç'ın haberine göre, Savic transferi için iki kulüp kıyasıya rekabet ediyor.

Barış Alper Yılmaz İçin Lazio ve Bologna Devrede

Takvim'in haberine göre, Lazio'dan sonra Bologna da Barış Alper Yılmaz için devreye girdi.

Giovanni van Bronckhorst'un Beşiktaş'taki Ücreti

Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst'a sezonluk 1.4 milyon euro garanti ücret ödeyecek. Sabah'ın haberine göre, anlaşma sağlandı.

Zenit, Bakhtiyor Zaynutdinov Transferi için Beşiktaş ile Anlaştı

Sport Express'in haberine göre, Zenit, Bakhtiyor Zaynutdinov'un transferi için Beşiktaş ile 4.5 milyon euro karşılığında anlaştı.

Mauro Icardi Galatasaray'dan Ayrılmayı Düşünmüyor

Erden Timur'un ayrılığından dolayı üzgün olan Mauro Icardi, Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmediğini açıkladı. Diario Ole'nin haberine göre, Icardi Sarı Kırmızılı formayı giymeye devam edecek.

Berat Özdemir'in Bonservis Bedeli 5 Milyon Euro

Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ettifaq, Berat Özdemir'in bonservis bedelini 5 milyon euro olarak belirledi. Sabah'ın haberine göre, transfer görüşmeleri devam ediyor.

Bakan Mehmet Fatih Kacır, Isparta'da Sanayicilerle İstişare Toplantısı'nda konuştu: Bakan Mehmet Fatih Kacır, Isparta'da Sanayicilerle İstişare Toplantısı'nda konuştu:

Keçiörengücü'nden Kristal Abazaj Transferi

Ankara Keçiörengücü, Arnavutluk takımı Tirana'dan Kristal Abazaj'ı transfer etti. Salim Manav'ın haberine göre, Abazaj Keçiörengücü forması giyecek.

Editör: Ersin ŞİMŞEK