AK Parti MKYK Üyesi İsmail Kaya’dan Teşekkür Mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) 8. Olağan Büyük Kongresi’nde yeniden Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi olarak seçilen İsmail Kaya, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerini iletti.

Yaptığı açıklamada, AK Parti’nin Türkiye’nin geleceğine yön veren en büyük siyasi hareket olduğunu vurgulayan Kaya, Türkiye Yüzyılı vizyonunu hayata geçirmek için durmaksızın çalışacaklarını ifade etti.

“Bu Kutlu Davada Yer Almaktan Onur Duyuyorum”

İsmail Kaya, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden MKYK Üyesi olarak görev almak benim için büyük bir gurur ve sorumluluk. AK Parti, sadece bir siyasi parti değil, milletimizin umut ışığıdır. Bu kutlu davanın bir neferi olmaktan onur duyuyorum.”

Hemşehrilerine Teşekkür Etti

Göreve yeniden seçilmesinde destek veren hemşehrilerine de vefa dolu sözlerle teşekkür eden Kaya, açıklamasında şu mesajları verdi:

“Doğduğum ve gönülden bağlı olduğum memleketimin kıymetli insanlarına en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Bugüne kadar bana verdikleri destek, duaları ve sevgileri en büyük motivasyon kaynağım oldu. Şehrimizin gelişmesi için Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde canla başla çalışacağız.”

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde şap karantinası başlatıldı Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde şap karantinası başlatıldı

Ebediyete İntikal Eden Dava Arkadaşlarını Andı

Kaya, AK Parti’nin bugüne gelmesinde emeği geçen ancak artık hayatta olmayan dava arkadaşlarını da unutmadı:

“Bu kutlu davaya gönül vermiş, milletimize hizmet etmiş ancak bugün aramızda olmayan tüm büyüklerimizi rahmetle anıyorum. Onların emanetini daha ileriye taşımak en büyük sorumluluğumuzdur.”

“Makamlar Geçici, Davaya Hizmet Esastır”

Görevlerin bir bayrak yarışı olduğunu belirten Kaya, makamların geçici olduğunu ancak önemli olanın millete hizmet etmek olduğunu şu sözlerle dile getirdi:

“Makamlar gelip geçicidir; kalıcı olan, millete ve ülkemize yapılan hizmettir. Bugün bu önemli sorumluluğu üstlenmiş olabilirim; ancak hiçbir görevim olmasa dahi aynı azim ve inançla hizmet etmeye devam edeceğim.”

“Türkiye İçin Durmadan Çalışacağız”

AK Parti’nin Türkiye’yi her alanda ileriye taşıyan projelere imza attığını vurgulayan Kaya, önümüzdeki süreçte de aynı anlayışla hareket edeceklerini belirtti:

“Türkiye Yüzyılı hedeflerimize ulaşmak için gece gündüz demeden çalışacağız. Güçlü Türkiye’nin inşasında taş üstüne taş koymak, milletimize hizmet etmek en büyük şiarımızdır. Rabbim bizleri milletimize ve davamıza mahcup etmesin.”

Kaya, AK Parti kadrolarının birlik ve beraberlik içinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde büyük hedeflere yürüdüğünü belirterek, Türkiye için durmaksızın çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi