• DOLAR 33,99 %0.29
  • EURO 37,86 %0.65
  • ALTIN 2.821,62 %0.43
  • BİST100 9.577 %-1.12
  • BITCOIN 58.292 %-3.09
  • ETHERIUM 2.285 %-4.3
23°

Mehmet Sadi Binboğa Haberleri

Mehmet Sadi Binboğa haberleri ve güncel Mehmet Sadi Binboğa gelişmeleri, Mehmet Sadi Binboğa ile ilgili tüm video, Mehmet Sadi Binboğa fotoğrafları ve Mehmet Sadi Binboğa haberleri Sabır Gazetesi | Osmaniye ve Türkiye Haberleri sitemizde


Eğitim

Osmaniye'de 2024-2025 Eğitim Yılı, Atatürk Ortaokulu'nda düzenlenen törenle başladı. Vali, milletvekilleri ve eğitimciler katıldı.

Politika

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen Çukurova Havalimanı'nın ülkeye ve millete...

Politika

Ak Parti Osmaniye İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa, Osmaniye’nin sağlık yatırımlarını ve hekimlerin ihtiyaçlarını ele aldıkları toplantının verimli geçtiğini belirtti.

Genel

AK Parti Osmaniye İl Teşkilatı'nın yeni yönetim kurulu belli oldu. İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa liderliğinde, deneyimli ve genç isimlerden...

Gündem

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Mehmet Sadi Binboğa, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Genel

Osmaniye'nin ilçe belediye başkanları, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu.

Politika

Derya Yanık, TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile Osmaniye'de deprem sonrası konut projeleri ve şehir planlaması üzerine verimli bir toplantı gerçekleştirdi.

Genel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle, AK Parti Osmaniye İl Başkanı olarak atanan Mehmet Sadi Binboğa’nın görevi devralma töreni 26 Haziran...

Politika

AK Parti Osmaniye'de il başkanlığı için 20 Haziran'da temayül yoklaması yapılacak. Tek aday belirlenecek ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayına sunulacak.

Röportaj