Binboğa, açılış töreni sonrası yaptığı açıklamada, yeni havalimanının bölgeye sağlayacağı katkılara dikkat çekti.

Başkan Binboğa, "Bugün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen Çukurova Havalimanı, ülkemiz için önemli bir yatırım ve ulusal kalkınma hedeflerimizin bir parçasıdır. Bu havalimanı, sadece Adana, Mersin ve Osmaniye illerini değil, tüm Çukurova bölgesini daha erişilebilir ve ekonomik olarak daha güçlü bir konuma getirecektir" dedi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Kaya, Osmaniye'de ziyaretlerde bulundu CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Kaya, Osmaniye'de ziyaretlerde bulundu

Binboğa Çukurova Havalimanı, Bölgenin Kalkınmasında Yeni Bir Dönem Başlatacak (2)Yeni havalimanının, bölge turizmi, ticareti ve ulaşım altyapısına önemli katkılarda bulunacağını belirten Binboğa, "Bu yatırımı gerçekleştiren başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ediyoruz. Çukurova Havalimanı, hem ülkemizin hem de bölgemizin kalkınmasına büyük bir ivme kazandıracaktır. Bu büyük projede emeği geçen herkesi kutluyorum ve havalimanının bölge halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Resul Özdil