Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışı öncesinde heyecan dorukta Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışı öncesinde heyecan dorukta

Galatasaray, transfer döneminin son günlerine yaklaşırken büyük bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılıların, İspanyol savunma oyuncusu Sergio Ramos’a Süper Lig'den teklif yaptığı öğrenildi.

İspanyol basını El Nacional’in haberine göre, Galatasaray, Sevilla ile yollarını ayıran tecrübeli oyuncuya resmi bir teklif sundu. Ramos'un, teklif hakkında nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor.

Ramos'un, Real Madrid'deki eski teknik direktörü Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'deki varlığıyla birlikte Türkiye'de rekabet etme fırsatını değerlendirmesi gündemde. 38 yaşındaki defans oyuncusu, Real Madrid, PSG ve Sevilla formalarını giydikten sonra yeni bir macera arayışında.

Galatasaray, taraftarlarının kanat ve orta saha transferleri için beklentilerini karşılamak üzere kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor. Ramos'un Türkiye'de yeni bir sayfa açıp açmayacağı ise transfer dönemi sonunda netlik kazanacak.

Editör: Rabia İlkay Yıldız