Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu'ndan, Gaziler Günü mesajı Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu'ndan, Gaziler Günü mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameyle birçok bakanlıkta üst düzey değişiklikler yapıldı. Milli Eğitim, Milli Savunma, Sağlık, Sanayi ve Teknoloji Bakanlıklarında önemli görev değişiklikleri dikkat çekti.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu görevden alınırken, yerine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürü Muhammed Bilal Macit atandı. Milli Savunma Bakanlığı’nda ise Bakan Yardımcısı Celal Sami Tüfekçi görevden alınarak, Musa Heybet bu göreve getirildi.

Sağlık Bakanlığı’nda da benzer bir değişim yaşandı. Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz görevden alınırken, yerine Yasin Ayfer Erkoç atandı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda ise Bakan Yardımcılığı görevine Muhammet Kasım Gönüllü getirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda da görev değişiklikleri oldu. Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu görevden alındı, yerine Erhan Karakaya atandı. Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine ise Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay getirildi.

Bu atamalar, ilgili bakanlıkların görev dağılımlarında önemli bir değişimi işaret ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Editör: Mustafa Düzenli