Fitch'ten Türkiye Ekonomisine Güven: Kredi Notu Yükseltildi, Enflasyon Tahminleri Düşüyor Fitch'ten Türkiye Ekonomisine Güven: Kredi Notu Yükseltildi, Enflasyon Tahminleri Düşüyor

CHP heyeti, TBMM'deki makamında Genel Başkan Özgür Özel tarafından kabul edildi. Ziyaretin amacı, yaklaşan olası erken seçimler hakkında yerel ve genel stratejiler konusunda istişarelerde bulunmaktı. Genel Başkan Özel, ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar’ın kısa sürede gerçekleştirdiği önemli çalışmalardan dolayı duyduğu takdiri ifade etti.

Başkan Eker'in Açıklamaları

Ziyaret ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan CHP Kadirli İlçe Başkanı Enver Eker, yoğun programına rağmen kendilerini kabul eden Genel Başkan Özel’e teşekkür etti. Eker, "Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile gelmekte olan olası erken seçimler hakkında yerel ve genel stratejiler konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Kendisi, Kadirli’yi yakinen takip ettiğini, Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Mert Olcar’ın zorluklara rağmen büyük işlere imza attığını ve bundan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti" dedi.

Genel Başkan Özel’in Selamları ve Ziyaret Sözü

Genel Başkan Özel, Kadirli'yi en kısa sürede ziyaret etmek istediğini dile getirerek, Osmaniye ve ilçelerindeki tüm hemşehrilerine selamlarını iletti. Başkan Eker, CHP Kadirli İlçe Başkanlığı olarak kabulünden ve yakın ilgisinden dolayı Genel Başkan Özel’e teşekkür ederek, Kadirli’yi ziyaret edecek olmasından büyük onur duyacaklarını ifade etti.

Editör: Ersin ŞİMŞEK