Ankara’da Polisle Çatışmaya Giren Şüphelilerden Biri Öldü, Diğeri Yaralı

Ankara’da gece saatlerinde gerçekleşen olayda, polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayan bir araçtan emniyet güçlerine ateş açıldı. Polisin karşılık verdiği çatışmada, araçtaki şüphelilerden Serdar K. hayatını kaybetti, Muhammed E. ise yaralandı.

Olayın Gelişimi:

Polis ekipleri, devriye sırasında arama kaydı bulunan Serdar K. ve Muhammed E.'nin de içinde bulunduğu, toplam dört kişilik bir araca "dur" ihtarında bulundu. Ancak araç, ihtara uymayarak kaçmaya başladı ve şüpheliler polis ekiplerine ateş açtı. Polisin karşılık vermesi üzerine şüpheliler kaçtı.

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneğinin 12. Olağan Toplantısı gerçekleştirildi Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneğinin 12. Olağan Toplantısı gerçekleştirildi

Terk Edilen Araç Bulundu

Kaçan şüphelilerin aracı, bir süre sonra terk edilmiş halde bulundu. Araçta bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Çatışma sırasında yaralanan Serdar K. hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Muhammed E. ise hastanede tedavi altına alındı.

Suç Kayıtları Ortaya Çıktı

Ölen Serdar K.’nin 12 suç kaydı, yaralanan ve tedavisinin ardından gözaltına alınan Muhammed E.'nin ise 19 suç kaydı bulunduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, olayla ilgili olarak kaçan diğer iki kişiyi ararken, olaya karışan polis memurları F.C.Ö. ve H.S.’nin ifadelerine başvuruldu.

Editör: Ersin ŞİMŞEK