Usta oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın yazıp başrolünü üstlendiği Kanal D'nin yeni dizisi "İnci Taneleri"nin ilk fragmanı yayınlandı. Dizide, karısını öldürmekle suçlanan öğretmen Azem'in hikayesi anlatılıyor. Ancak fragmandaki "Senin aşkın değil sadece failin olmak da varmış" sözleri, izleyicilerin tepkisini çekti.

Dilan Çıtak Tatlıses, Kedi Tartışması Sonrası Karakolluk Oldu! Dilan Çıtak Tatlıses, Kedi Tartışması Sonrası Karakolluk Oldu!

Tanıtım, "İstanbul'da inanılmaz olaylar zincirine bir yenisi daha eklendi" cümlesiyle başladı ve Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Azem'in, kendisi gibi öğretmen olan karısını öldürmekle suçlanarak gözaltına alındığı anları içeriyordu. Fragmandaki "Senin aşkın değil sadece failin olmak da varmış" ifadesi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Kısa sürede gündem olan tanıtım, izleyicilerden "Cinayeti romantize mi ediyorsunuz, bu kadar da olmaz" şeklinde tepkiler aldı. Fragmanın ortaya çıkardığı tartışmalar, dizinin ne kadar dikkat çekici olacağı konusunda merak uyandırdı.