Tete ve Ndombele, Yeni Takımlarında Dikkat Çekiyor

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra yeni kulüplerinde etkili performanslar sergileyen Tete ve Tanguy Ndombele, futbol dünyasının radarına yeniden girdi.

Tete’den Son Dakika Golü

Brezilyalı futbolcu Tete, Galatasaray'dan Panathinaikos'a transfer olduktan sonra önemli bir başarıya imza attı. Yunanistan Süper Lig'inin 3. haftasında oynanan Kallithea karşılaşmasında, maçın son dakikalarında attığı golle Panathinaikos'a 1 puan kazandırdı. 90+2. dakikada fileleri havalandıran Tete, Panathinaikos ile çıktığı 8 maçta 3. golünü kaydetti. Bu performansı, Galatasaray'daki 45 maçlık döneminde attığı 3 golle eşdeğer.

Ndombele’den Etkileyici Asist

Galatasaray’da fazla kiloları ile eleştirilen Tanguy Ndombele, Nice’teki formuyla dikkatleri üzerine çekti. Fransa Ligue 1'inin 3. haftasında Angers'ı 4-1 mağlup eden Nice'te, Ndombele, Boudaoui'nin attığı golde şık bir asist yaptı. Ayrıca, Fransız orta saha oyuncusu L'Equipe tarafından haftanın 11'ine seçildi.

Antalya'da düzenlenen Serbest Dalış 2024 CMAS 1. Dünya Kupası sona erdi Antalya'da düzenlenen Serbest Dalış 2024 CMAS 1. Dünya Kupası sona erdi

Her iki oyuncunun da yeni kulüplerinde gösterdikleri performans, Galatasaray'dan ayrılmalarının ardından kariyerlerinde yeni bir ivme kazandıklarını ortaya koyuyor.

Editör: Rabia İlkay Yıldız