Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Fenerbahçe ve Galatasaray, Cumhuriyetimizin ve TFF'nin 100. Yılını yurtdışında kutlama amacıyla düzenlenen 2023 Süper Kupa finalinin organizasyonundaki aksaklıklar nedeniyle ortak bir karar alarak maçı ileri bir tarihe erteledi.

29 Aralık 2023 Cuma günü saat 20.45’te oynanması planlanan maç, kulüplerin ve federasyonun uygun gördüğü yeni bir tarihe ertelenmiştir. Taraflar, organizasyondaki bazı aksaklıkların giderilmesi ve Türk futboluna katkı sağlayacak bir etkinlik düzenlenmesi amacıyla bu kararı aldıklarını ifade etti.

Isparta'da zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı Isparta'da zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı

Ortak açıklamada ayrıca, ev sahibi ülkenin Futbol Federasyonu ile ilgili kurum ve kuruluşlara teşekkür edildi. Süper Kupa'nın başarılı bir şekilde organize edilmesi için gösterilen çabalara duyulan memnuniyet vurgulandı.

Tarafların aldığı bu ortak karar, futbolseverleri heyecanla bekleyen bu önemli organizasyonun daha iyi bir şekilde gerçekleştirilmesine yönelik bir adım olarak değerlendirilmektedir. Güncel gelişmeleri takip etmeye devam ederek yeni tarih ve detayları öğrenebilirsiniz.