Yeni fiyat düzenlemesiyle birlikte sakal traşı 120 TL, saç ve sakal kesimi 300 TL, gelin başı süsleme hizmetinin ücreti ise 4.000 TL olarak belirlendi.

Fiyat Artışının Sebepleri

Osmaniye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Ali Bebek, artan maliyetler ve ekonomik zorluklar nedeniyle bu zammı yapma gerekliliğinin doğduğunu açıkladı. Bebek, “Gün geçtikçe artan fiyatlar, kira ve elektrik giderleri gibi masraflar, fiyat tarifemizi güncellemeye zorladı” dedi. Özellikle enerji ve kira maliyetlerinin yükselmesinin, sektördeki işletmeleri olumsuz etkilediğini vurgulayan Bebek, bu durumun müşteri fiyatlarına yansıdığını belirtti.

Osmaniye’de Traş Ücretlerine Yüzde 50 Zam (2)Yeni Fiyat Tarife Kartları

Ali Bebek, yeni fiyat tarifesinin 09 Ekim 2024 tarihi itibarıyla yürürlüğe girdiğini ifade etti. Berber ve güzellik salonlarının, tasdikli yeni tarife kartlarını Osmaniye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası'ndan temin edebileceklerini söyledi. Osmaniye merkezde 150 berber ve kuaför salonu ile yaklaşık 100 güzellik salonunun, yeni fiyatları uygulaması bekleniyor.

Resmi Gazete'de Yayımlandı: Nakit Parayla Kira Ödeme Devri Bitti Resmi Gazete'de Yayımlandı: Nakit Parayla Kira Ödeme Devri Bitti

Müşterilerden Hoşgörü Talebi

Başkan Bebek, artan hayat şartlarını göz önünde bulundurarak halkın bu durumu hoşgörü ve anlayışla karşılayacağına inandığını belirtti. Yapılan zamların, esnafın sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla kaçınılmaz olduğunu vurgulayan Bebek, “Hizmet kalitemizi koruyarak en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Osmaniye’de Traş Ücretlerine Yüzde 50 Zam (1)Ekonomik Durumun Etkileri

Bu zamlar, Osmaniye’deki ekonomik koşulların bir yansıması olarak değerlendiriliyor. İşletmelerin bu süreçte nasıl bir yol izleyeceği ve müşterilerin yeni fiyatlandırmaya nasıl tepki vereceği merak ediliyor. 

Muhabir: Haber: Resul Özdil / Foto: Sosyal Medya