Koç Burcu
Enerjik ve atılgansınız, tıpkı Osmaniye fıstığı gibi! Bu ay, hayatınızda yeni başlangıçlar yaparken, fıstık kabuğu gibi zorlukları kırıp atacaksınız. Ama dikkat, fazla enerjiniz bazen etrafınızdakileri yorabilir!

Boğa Burcu
İnatçı ve güçlüsünüz, Düldül Dağı kadar sağlam! Bu ay, kararlılığınız sayesinde zirveye ulaşacaksınız. Ancak unutmayın, bazen esnek olmak da faydalı olabilir.

İkizler Burcu
İki yüzlü ve değişken yapınızla Zorkun Yaylası gibi bir anda sisli, bir anda güneşli olabilirsiniz. Bu ay, iletişim becerilerinizi kullanarak her duruma uyum sağlayacaksınız.

Yengeç Burcu
Huzur arayışındasınız, tıpkı sıcak bir Kahve Deryası’nda oturup düşüncelere dalan biri gibi. unutmayın, kahvenin sıcaklığı gibi duygularınız da bazen yanıcı olabilir. Kendinize ve çevrenizdekilere karşı nazik olmaya özen gösterin. 

Aslan Burcu
Lider ve gösterişlisiniz, Osmaniye’nin oto sanayi bölgesi kadar hareketli ve gürültülü. Bu ay, tüm gözler üzerinizde olacak, ama egonuzu kontrol altında tutun. Olmadı, Burnaz plajına gidip dinlenin.

Başak Burcu
Detaycı ve düzenlisiniz, Toprakkale’nin eski taşları kadar sağlam ve düzenli. Bu ay, planlarınızı titizlikle uygulayacaksınız, ama mükemmeliyetçiliğiniz sizi yormasın.

Hazal Kaya, Edis Konserinde Görüntülendi: Kilolarının Sırrını Açıkladı Hazal Kaya, Edis Konserinde Görüntülendi: Kilolarının Sırrını Açıkladı

Terazi Burcu
Dengeli ve adilsiniz, Hemite Kalesi gibi sağlam ve gösterişsiz. Bu ay, adalet duygunuzla ön plana çıkacaksınız, ama kararsızlığınız sizi zor durumda bırakabilir.

Akrep Burcu
Gizemli ve tutkulusunuz, Osmaniye kömbesi gibi dışı sert içi yumuşak. Bu ay, derin duygularınızı keşfedeceksiniz, ama sakın başkalarını sokmayın!

Yay Burcu
Maceracı ve özgürsünüz, tirşik gibi hafif ve lezzetli. Bu ay, yeni deneyimlere atılacaksınız, ama dikkat, her tirşik gibi siz de yanabilirsiniz!

Hangi Burclar Iyi Anlasiyor

Oğlak Burcu
Disiplinli ve çalışkansınız, Osmaniye mantısı gibi sabır ve özen gerektirirsiniz. Bu ay, emeklerinizin karşılığını alacaksınız, ama unutmayın, her mantı gibi sizin de bir pişme süreniz var.

Kova Burcu
Yenilikçi ve bağımsızsınız, Bozo Dayı’nın menüsü gibi sıra dışı ve çeşitli. Bu ay, yaratıcılığınızla herkesi şaşırtacaksınız, ama herkesin damak zevki sizinki gibi olmayabilir.

Balık Burcu
Duyarlı ve empatiksiniz, Karaçay’ın akışı gibi huzurlu ve dingin. Bu ay, içsel yolculuğunuzda derin sularda yüzeceksiniz, ama dikkat, bazen suyun akışına kapılmak da gerekir.

Editör: Mustafa Düzenli