OKÜ Kurumsal İletişim Koordinatörü Öğr.Gör.Celil Atasever, Osmaniye'nin önemli basın kuruluşlarından biri olan Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti'ne (CGC) önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. CGC Ali Türkmen Salonu'nda yapılan ziyarette, OKÜ Basın Birimi personelleri Vahit Siyah ve Erkan Dinç de hazır bulundu.

Başarı Dilekleri ve İşbirliği Vurgusu

CGC Başkanı Ali Cihangir, ziyarette Atasever’e yeni görevinde başarılar dileyerek, "Cemiyet, federasyon ve konfederasyon çalışmalarıyla ilgili olarak kentte Korkut Ata Üniversitesi'nin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. OKÜ'nün başarısı bizim için gurur kaynağıdır" ifadelerini kullandı.

Atasever: "Basınla İletişim Önemli"

Teşekkürlerini ileten OKÜ Kurumsal İletişim Koordinatörü Öğr.Gör.Celil Atasever, "OKÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Öğretim Görevlisi olarak görev yapıyorum. Bu görevin yanı sıra Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü görevine de atandım" dedi. Atasever, üniversitenin tanıtımı ve kamuoyuna anlatımı adına basınla olan iletişimin önemini vurgularken, basın mensuplarının desteğini beklediklerini belirtti.

OKÜ ve CGC İşbirliği

Bu ziyaret, OKÜ ve CGC arasındaki işbirliğinin güçlenmesine yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Üniversitenin faaliyetlerinin daha geniş kitlelere ulaşması adına basının rolü büyük. Atasever, "Basın mensuplarının destekleriyle üniversitemizin faaliyetlerini ve projelerini daha geniş kitlelere ulaştırmak istiyoruz" diye konuştu.

Derya Yanık Cenevre'de İslamofobi ve Filistin İçin Harekete Geçti Derya Yanık Cenevre'de İslamofobi ve Filistin İçin Harekete Geçti

OKÜ'nün Başarıları ve Gelecek Planları

OKÜ'nün başarılarını yakından takip ettiklerini belirten CGC Başkanı Ali Cihangir, "Korkut Ata Üniversitesi, bölgenin ve ülkenin gelişimine önemli katkılar sağlıyor. Bu bağlamda, üniversitemizin faaliyetlerini ve projelerini desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

Editör: Enes şimşek