İYİ Parti Osmaniye İl Başkanı Serat Kılıç, parti teşkilatıyla birlikte Muhammet Kasım Kahraman’ın yeni açtığı iş yerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ekonomik zorlukların yaşandığı bu dönemde esnafa destek vermenin önemine vurgu yapan Kılıç, Osmaniye’ye kazandırılan yeni işletme için teşekkür etti.

Başkan İba’dan Esnafa Bayram Ziyareti Başkan İba’dan Esnafa Bayram Ziyareti

İYİ Parti Osmaniye’den Esnafa Destek ZiyaretiKılıç, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Ülkemizin ve Osmaniye’mizin ekonomik krizle boğuştuğu bir dönemde, böyle güzel bir hizmet sunduğu için Muhammet Kasım Kahraman’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, Osmaniye’de esnafa verilen desteğin ve dayanışma ruhunun bir göstergesi olarak değerlendirilirken, İYİ Parti’nin yerel kalkınmaya verdiği önemi bir kez daha ortaya koydu.

Editör: Resul Özdil