Ormanlık alanda yükselen dumanların görülmesiyle fark edildi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye aracı ve yangın söndürme ekibi sevk edildi. Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, yangının geniş bir alana yayılmasını önlemek için havadan ve karadan yoğun bir müdahale başlattı.

Dörtyol'da Orman Yangını (3)Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, rüzgarın etkisiyle yangının kontrol altına alınmasında zorluk yaşandı.  Bölgedeki yerleşim yerlerine sıçramaması için ekipler yoğun çaba sarf etti.

Andırın'da Kamyon ile Minibüs Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı Andırın'da Kamyon ile Minibüs Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Dörtyol'da Orman Yangını (1)Çevredeki vatandaşlar, yangının büyümesinden endişe duyduklarını belirtirken, yetkililer vatandaşları yangın bölgesinden uzak durmaları konusunda uyardı. Yangını kontrol altına alınırken yangının çıkış sebebi ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Dörtyol'da Orman Yangını (2)Bölge halkı, yangının söndürülmesi için dualarını eksik etmezken, yetkililerden de yangına karşı tedbirli olunması çağrısında bulunuldu. Yangının kontrol altına alınması için çalışmalar aralıksız sürüyor.

Muhabir: Haber: Resul Özdil / Fotoğraf: Sosyal Medya