Derya Yanık’tan Kahraman Mehmetçiklerimize Taziye

AK Parti Osmaniye Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Derya Yanık, Tunceli’nin Ovacık ilçesinde zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan askerlerimiz için sosyal medya hesabında bir taziye mesajı yayımladı. Yanık, mesajında Kadirli'nin kahraman evladı Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Aykanat ve silah arkadaşlarının şehadet haberine derin üzüntü duyduğunu ifade etti.

Etimesgut Belediyesince 5 sahipsiz köpek eğitilerek bekçi köpeği yapıldı Etimesgut Belediyesince 5 sahipsiz köpek eğitilerek bekçi köpeği yapıldı

Şehit Askerler Tunceli

“Şehitlerimizin Şehadeti Makbul Olsun”

Yanık, şehitler Jandarma Uzman Çavuş Orhan Burak Büyükçaylı, Jandarma Uzman Çavuş Ömer Eroğlu, Jandarma Uzman Onbaşı Doğan Kızılateş ve yaralı asker Jandarma Astsubay Çavuş Muhammet Koyuncu için şehitlerimizin makamlarının ali olması temennisinde bulundu. Ayrıca, yaralanan Mehmetçiğimize acil şifalar dileyerek milletimizin başı sağ olsun mesajını iletti.

Kadirli’nin Kahraman Evladı

Derya Yanık, özellikle Kadirli'nin evladı Mehmet Aykanat’ın şehadetine vurgu yaparak Osmaniye halkının bu acıyı derinden hissettiğini belirtti. Yanık, her daim vatan için fedakarlık gösteren kahraman askerlerimizin milletin kalbinde yer aldığını ifade etti.

Editör: Resul Özdil