Bursa Siyah İnciri AB'den Coğrafi İşaret Tescili Aldı Bursa Siyah İnciri AB'den Coğrafi İşaret Tescili Aldı

"Yanındayım" kampanyası kapsamında yapılan açıklamada, kulüpten geçmiş yıllardan alacağı olan eski yöneticiler, iş insanları, tüzel kişilikler ve firmalara alacaklarını kulübe bağışlamaları yönünde çağrıda bulunuldu.

İlk Çağrı ve Sonrasında Yapılan Düzeltme

İlk açıklamada, geçmiş yıllardan alacağı bulunan eski kulüp personelinin de alacaklarını bağışlaması istenmişti. Ancak Bursaspor Yönetimi, gelen tepkiler üzerine bu çağrıyı revize etti. Kulüp tarafından yapılan ikinci açıklamada, "personellerimizi" ifadesi çıkarıldı ve şu ifadelere yer verildi: "Yanındayım kampanyamız kapsamında, kulübümüzden geçmiş yıllardan alacağı bulunan tüzel kişilikleri, iş insanlarını, firmaları ve eski idarecilerimizi, bu alacaklarını bağışlamaya davet ediyoruz."

"Yanındayım" Kampanyası Nedir?

"Yanındayım" kampanyası, Bursaspor'un finansal sıkıntılarını hafifletmek ve kulübü desteklemek amacıyla başlatılmış bir bağış kampanyasıdır. Kulüp, bu kampanya ile taraftarlar, eski yöneticiler, iş insanları ve firmaların desteğini almayı hedefliyor. Kampanya kapsamında yapılan bağışlar, kulübün mali yükümlülüklerini karşılamasında ve borçlarının hafifletilmesinde kullanılacak.

Editör: Haber Merkezi