Hırvat futbolcu, Trabzonspor'a transfer sürecini ve hedeflerini paylaştı.

Futbol: Trendyol 1. Lig Futbol: Trendyol 1. Lig

Hızlı Adaptasyon Süreci

Barisic, "Buraya geleli çok uzun süre olmadı ama çok hızlı adapte oldum. Bütün oyuncu arkadaşlarımız, teknik ekip, herkes çok yardımcı oldu. İlk haftadan itibaren sıcak karşılamayı hissettim. Herkes bize çok sıcak davrandı. Bu da adaptasyonumu oldukça hızlandırdı." şeklinde konuştu.

Hücumda Katkı Odaklı Bek Rolü

Futbolda beklerin hücuma katkısının önemine değinen Barisic, "Savunma oyuncusu olarak önceliğimiz tabii ki savunma ama modern futbolun beklentileri hücuma katkıda bulunmak. Hocamızla konuştuk, planları, beklentileri var. Ben de buna en iyi şekilde adapte olup, hocamızın beklentilerini karşılamak istiyorum. Bir bek oyuncusu olarak özellikle hücumda asistlerimle, gollerimle takıma katkı sağlamaya çalışan bir oyuncuyum." ifadelerini kullandı.

Transfer Süreci ve Karar

Başka teklifler aldığını ancak Trabzonspor'un ikna sürecinin kendisi için çok hızlı geçtiğini belirten Barisic, "Avrupa da dahil başka teklifler aldım ama Trabzonspor'un beni ikna süreci çok kısa oldu. Trabzonspor ile görüşmelerimiz çok hızlı gelişti. Benim için kolay oldu. %100 kararı almadan önce buradan tanıdığım arkadaşlarımla da görüştüm. Onlar da bana olumlu şeyler söylediler." dedi.

Gelecek Hedefler ve Beklentiler

Borna Barisic, Trabzonspor formasıyla yeni hedeflere odaklanırken, hocasının ve takımın beklentilerini karşılamak için kararlı olduğunu vurguladı. Süper Lig'de ve Avrupa'da başarılar elde etmek için çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Bu açıklamalar, Trabzonspor camiası ve taraftarları için yeni transferin adaptasyon sürecini ve hedeflerini net bir şekilde ortaya koyarken, futbolcu ile ilgili merak edilenleri de yanıtlamış oldu.

Editör: Resul Özdil