Ilıcalı, Erbil'in Çarkıfelek sunuculuğunu kendisine sundurmadığı için sinirlendiğini öne sürdü ve "Kafamız ne kadar basmıyor da bir sunucuyla yapımcının aynı parayı kazanacağını mı düşünüyoruz?" dedi.

Karate Kid'in Yıldızı Chad McQueen 63 Yaşında Hayatını Kaybetti Karate Kid'in Yıldızı Chad McQueen 63 Yaşında Hayatını Kaybetti

Televizyon dünyasının iki önemli ismi Mehmet Ali Erbil ve Acun Ilıcalı arasındaki gerilim, Erbil'in Acun Ilıcalı'nın medya patronu olmasını kara para aklama imasıyla eleştirmesiyle ortaya çıkmıştı. Acun Ilıcalı ise bu iddialara sert bir yanıt vererek, Erbil'in kendi sunuculuğunu kendisi yapamadığı için sinirlendiğini ve gerçekleri çarpıttığını ifade etti.

Ilıcalı, gazeteci Enver Aysever'in programına katılarak Erbil'in iddialarına cevap verdi. Ilıcalı, "Kendisi Çarkıfelek'i ona sundurmadığımız için sinirlenmiş, öyle anlıyoruz. Kafamız ne kadar basmıyor ya da aklımız ne kadar gitti de bir sunucuyla yapımcının aynı para kazanacağını mı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Gerilim, Erbil'in medya sektöründeki kariyerini sorgulaması ve Ilıcalı'nın bu eleştirilere sert bir şekilde yanıt vermesiyle devam ediyor.