Bankkart kullanıcılarına sunulan bu fırsatın detayları ve nasıl katılabileceğiniz hakkında tüm merak edilenler bu haberde.

29. yılında SAGÜSAD sergisi OSM’de açılıyor 29. yılında SAGÜSAD sergisi OSM’de açılıyor

Kampanya Detayları

Ziraat Bankası’nın Temmuz ayında sunduğu bu özel kampanya, Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliğiyle Touristica’dan yapılacak alışverişlere özel avantajlar sunuyor. İşte harcama tutarlarına göre kazanabileceğiniz Bankkart Lira miktarları:

  • 25.000 TL – 49.999 TL arası alışverişlerde: 2500 TL Bankkart Lira
  • 50.000 TL – 99.999 TL arası alışverişlerde: 5500 TL Bankkart Lira
  • 100.000 TL ve üzeri alışverişlerde: 8500 TL Bankkart Lira

Nasıl Katılabilirsiniz?

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin yapması gerekenler oldukça basit. Bankkart Mobil uygulamasından, bankkart.com.tr internet sitesinden veya SMS ile kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz.

Kazandığınız Bankkart Liraları Ne Zaman Kullanabilirsiniz?

Kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Liralar, 8 Ağustos 2024 tarihinde kartınıza yüklenecek ve 10 Eylül 2024 tarihine kadar kullanılabilecek. Kullanılmayan Bankkart Liralar ise 11 Eylül 2024 tarihinde geri alınacak.

Güncel Kampanyalar

Ziraat Bankası, düzenli olarak güncel kampanyalarını duyuruyor ve Temmuz ayının ortalarında farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler için de Bankkart Lira ve indirim fırsatları sunuyor. Tüm bu fırsatlardan haberdar olmak ve detaylar için Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Son Gün 31 Temmuz!

Bu inanılmaz fırsatı kaçırmamak için hemen harekete geçin! Ziraat Bankası’nın sunduğu 8500 TL’ye varan Bankkart Lira kampanyası ile alışverişlerinizi daha kazançlı hale getirin. Detaylar ve güncel kampanyalar için Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesini ziyaret etmeyi unutmayın.

Editör: Resul Özdil