31 Temmuz’a kadar geçerli olacak bu kampanya ile aylık telefon faturası 300 TL ve üzerinde olan müşteriler, SUPERFATURA koduyla başvurarak kampanyadan faydalanabilecekler.

Hatay Kırıkhan'da Gölbaşı'nın Doğal Güzelliği Ziyaretçileri Büyülüyor Hatay Kırıkhan'da Gölbaşı'nın Doğal Güzelliği Ziyaretçileri Büyülüyor

Kampanya Detayları:

Yapı Kredi Bankası’nın yeni kampanyası, 300 TL ve üzerinde telefon faturası olan müşterilere büyük avantajlar sunuyor. Kampanyaya katılan müşteriler, 300 TL’yi aşan fatura ödemelerinde yalnızca fazla ödeme miktarını ödeyecekler. Örneğin, 350 TL fatura ödeyen bir müşteri sadece 50 TL ödeme yapacak.

Katılım Şartları:

Kampanyadan yararlanmak için müşterilerin belirli adımları takip etmeleri gerekiyor:

  1. Yapı Kredi Bankası mobil uygulaması üzerinden müşteri olun.
  2. Kredi kartı başvurusu yaparak onay alın.
  3. Başvuru sürecinde SUPERFATURA kodunu kullanın.

Avantajlar:

Bu kampanya, telefon fatura ödemelerini kolayca yönetmek ve ek masraflardan kurtulmak isteyen müşterilere büyük bir fırsat sunuyor. Telefon faturanızı Yapı Kredi Bankası ile ödeyerek, 300 TL üzerindeki ödemelerinizde sadece fazla ödeme miktarını ödeyerek tasarruf edebilirsiniz.

Başvuru ve Detaylı Bilgi:

Kampanyadan yararlanmak ve detaylı bilgi almak için Yapı Kredi Bankası mobil uygulamasını ziyaret edebilirsiniz. Mobil uygulama üzerinden kolayca başvuru yapabilir ve kampanyaya katılabilirsiniz. Kampanyanın son başvuru tarihi 31 Temmuz 2024.

Yapı Kredi Bankası yetkilileri, “Müşterilerimizin telefon fatura ödemelerini kolaylaştırmak ve ek masraflardan kurtulmalarını sağlamak amacıyla bu kampanyayı başlattık. Bu avantajlı kampanyadan faydalanmak isteyen tüm müşterilerimizi Yapı Kredi Bankası mobil uygulamasına davet ediyoruz” açıklamasında bulundular.

Sonuç:

Yapı Kredi Bankası’nın sunduğu bu özel kampanya, telefon faturası 300 TL ve üzerinde olan müşterilere büyük avantajlar sağlıyor. 31 Temmuz’a kadar geçerli olan kampanyadan yararlanmak için Yapı Kredi Bankası mobil uygulamasına üye olup, SUPERFATURA koduyla kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın ve telefon faturanızı kolayca yönetin!

Editör: Resul Özdil