Bursa Nilüfer Belediyesi'nden 'sendikal' açıklama Bursa Nilüfer Belediyesi'nden 'sendikal' açıklama

Ünlü gazeteci ve haber spikeri Reha Muhtar, İstanbul Sarıyer’deki evinde merdivenlerden düşmesi sonucu ağır yaralandı. Oğlu Poyraz'ın durumu haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Muhtar'ı hemen hastaneye kaldırdı. Yapılan müdahaleler sonrası entübe edilen Muhtar'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Reha Muhtar’ın yoğun bakıma kaldırılmasının ardından, eski eşi ve ikiz çocuklarının annesi olan oyuncu Deniz Uğur, sosyal medya üzerinden oğluna ulaşamadığını belirterek endişelerini dile getirdi. Uğur, "Çocuğuma ulaşamıyorum" ifadeleriyle tepkisini dile getirirken, şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu'nun Poyraz'ı alıkoyduğunu iddia etti.

Feyzan Altun

Deniz Uğur’un avukatı Feyza Altun, Reha Muhtar’ın oğlunun Nilüfer ve kızı tarafından alıkonulduğunu ve çocuğun annesine teslim edilmediğini ileri sürdü. Bu durumun ardından çocuk kaçırma suçlamasıyla ilgili adli süreç başlatıldığını açıkladı.

Nilifer Kızı Reha Muhtar

Nilüfer ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ayşe Nazlı’nın tek amacı kardeşine destek olmak. Reha Bey’in bir an önce iyileşmesi için dua ediyoruz" dedi. Muhtar’ın avukatı ise, Poyraz’ın annesine gitmek istemediğini ve bu durumun daha önce resmi kayıtlara geçtiğini belirterek iddiaları yalanladı.

Editör: Ersin ŞİMŞEK