Bayram hazırlıklarını son güne bırakan vatandaşlar, alışveriş telaşına düşerken, trafikte uzun araç kuyrukları oluştu.
Trafikte Yoğunluk, Berberlerde Kalabalık
Bayram öncesi tatlı bir telaşın yaşandığı Osmaniye’de, özellikle Çarşı bölgesinde trafik adeta durma noktasına geldi.
Uzun araç kuyrukları nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşarken, toplu taşıma araçları da doluluk oranlarının üzerinde yolcu taşıdı.
Berber ve kuaförler ise bayram öncesi son günün tadını çıkaran vatandaşlarla dolup taştı. Özellikle traşını son ana bırakanlar, iş yerlerinde uzun kuyruklar oluşturdu.
Alışveriş Telaşı Son Hızıyla Devam Ediyor
Bayramlık alışverişini tamamlamak isteyenler, çarşı ve pazarlarda yoğunluk oluşturdu. Giyim mağazaları, tatlıcılar ve hediyelik eşya dükkanları vatandaşların akınına uğradı.
Osmaniyeliler, bayram coşkusunu son hazırlıklarla tamamlarken, şehrin merkezi adeta bayram enerjisiyle çalkalandı.