Düziçi'nde 43 Kişi Umre Yolculuğuna Uğurlandı

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde, 43 kişi umre yolculuğuna uğurlandı. Umre kafilesi, ilçe otogarında bir araya gelerek dualarla uğurlandı. Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba ve AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz da kafileye eşlik ederek yolculuk öncesi vatandaşlara destek verdi.

Mersin'de inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti Mersin'de inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

Belediye Başkanı İba’dan Yolculuk Mesajı

Kutsal yolculuk için uğurlama törenine katılan Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, yaptığı açıklamada, "Umre yolcularımızı yolcu etmek için ilçe başkanımızla beraber buraya katıldık. Herkese hayırlı yolculuklar diliyoruz. Allah’ım herkese gidip gelmeyi nasip etsin, sağlıklı bir şekilde. Onların dualarını bekliyoruz. Kendilerine hayırlı yolculuklar diliyorum. Allah’ım herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu." dedi.

Duzici Umre 2024

Turgut Kararmaz: “Dua Taleplerimizi İlettik”

AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz, umre yolcularını uğurlama töreninde yaptığı konuşmada, "Tüm hemşehrilerimize hayırlı akşamlar diliyorum. Bugün umre yolcularımızı uğurlamak amacıyla buraya geldik. Onların manevi duygularına ortak olmak adına buradayız. Onlardan dua talebimiz vardı, dua taleplerimizi ilettik." diye konuştu.

Kararmaz, yolculara hayırlı yolculuklar dileyerek, "Allah kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin." temennisinde bulundu.

Kafile Lideri Fatih Karakuş: 

Umre kafilesine liderlik eden Yeşilova Camii İmamı Fatih Karakuş ise, 43 hacı adayının kutsal topraklara doğru yola çıktığını belirterek, "Kafile sorumlusu olarak ben görev yapacağım. Rabbim kazasız belasız gidip gelmeyi hepimize nasip eylesin." dedi.

Umre kafilesi, yeni açılan Mersin Çukurova Havalimanı'ndan İstanbul'a hareket ederek, oradan da Mekke'ye ulaşacak.

Editör: Ersin ŞİMŞEK