İYİ Parti Düziçi İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen törende, katılımcılara rozetlerini İYİ Parti Osmaniye İl Başkanı Serat Kılıç taktı. Törene, İYİ Parti Düziçi Belediye Başkan Adayı Ökkeş Namlı da katıldı.

Selçuk Bayraktar, Mersin'deki TEKNOFEST yarışmalarına katılan takımlarla buluştu: Selçuk Bayraktar, Mersin'deki TEKNOFEST yarışmalarına katılan takımlarla buluştu:

İYİ Parti'nin her geçen gün güçlendiğini belirten İl Başkanı Serat Kılıç, "Düziçi'nde de bu güçlenme devam ediyor. Bugün ilçemizde 100 yeni üyemiz İYİ Parti çatısı altında buluştu. Bu katılımlar, İYİ Parti'nin doğru yolda olduğunu gösteriyor" dedi. Katılımcılar, İYİ Parti'nin Düziçi'ne yeni bir soluk getireceğine inandıklarını belirtti.

İYİ Parti Düziçi Belediye Başkan Adayı Ökkeş Namlı ise katılımlarla büyüyerek Düziçi Belediyesini iyi belediyecilikle tanıştıracaklarını söyledi. MHP'den yapılan bu büyük katılım, ilçe siyasetini salladı ve önümüzdeki yerel seçimlerde dengeleri değiştirebilecek bir gelişme olarak değerlendiriliyor.