Şaşma, bu sezonki en iyi derecesi olan 5.85 metre ile olimpiyat 5'incisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

Mersinli Milli Gururumuz Ersu Şaşma Olimpiyat 5’Incisi Oldu (7)Ersu Şaşma'nın performansı, hem Türkiye hem de Mersin için büyük bir anlam taşıyor. İki olimpiyatta da finale yükselme başarısı gösteren Şaşma, her iki turnuvada da performansını artırarak dikkat çekti. 5.85 metrelik atlayışı, Şaşma'nın bu sezonki en yüksek derecesi olarak kaydedildi.

Mersinli Milli Gururumuz Ersu Şaşma Olimpiyat 5’Incisi Oldu (6)Olimpiyatlarda gösterdiği üstün performansla ülkemizin gururu olan Ersu Şaşma, hem spor camiasının hem de vatandaşların takdirini kazandı.

Mersinli Milli Gururumuz Ersu Şaşma Olimpiyat 5’Incisi Oldu (5) Şaşma'nın elde ettiği başarı, Türk sporunun uluslararası alandaki yükselen grafiğini de gözler önüne serdi.

Mersinli Milli Gururumuz Ersu Şaşma Olimpiyat 5’Incisi Oldu (4)

Yükselen başarısı ve disiplinli çalışmalarıyla dikkat çeken Ersu Şaşma’ya, Mersin ve Türkiye genelinden büyük bir destek ve sevgi seli oluştu.

Mersinli Milli Gururumuz Ersu Şaşma Olimpiyat 5’Incisi Oldu (3)Olimpiyatlara katılma ve finale yükselme başarısı gösteren Şaşma, ülkesi ve ilinin adını dünya çapında duyurdu.

Osmaniyespor 2024-2025 Sezonu İçin  Amatör Küme'den Çekildi Osmaniyespor 2024-2025 Sezonu İçin Amatör Küme'den Çekildi

Mersinli Milli Gururumuz Ersu Şaşma Olimpiyat 5’Incisi Oldu (2)Milli sporcumuza yaşattığı heyecan ve uluslararası platformda ülkemizi başarıyla temsil ettiği için teşekkür ediyoruz. Ersu Şaşma'nın gelecekteki başarıları için sabırsızlanıyoruz.

Kaynak: Foto: Sosyal Medya