Ziyarete, Mersin İnternet Gazetecileri Cemiyeti Derneği (MEİGDER) Başkanı A. Vahap Şehitoğlu, Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF) Genel Başkanı Mehmet Çelik, Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir ve 6 il ile 4 ilçeden gelen gazeteciler cemiyetlerinin başkanları da katıldı. Ziyarette, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Basın Sözcüsü Ersin Şimşek de yer aldı.

Agf Vahap Seçer

Ziyaret sırasında, 28-30 Haziran tarihleri arasında Tarsus Gençlik Kampı’nda MEİGDER ev sahipliğinde düzenlenecek olan ‘Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanlar Konseyi Toplantısı’ hakkında bilgi paylaşıldı. Toplantı, bölgedeki gazetecilik faaliyetlerini güçlendirmeyi ve gazeteciler arasındaki iş birliğini artırmayı amaçlıyor.

AGF Genel Başkanı Gaye Coşkun, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e basına yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederek bir plaket takdim etti. Başkan Seçer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Basın mensuplarımızın yanındayız ve her zaman destekçisiyiz. Bu tür etkinlikler, basın camiasının güçlenmesine katkı sağlar” dedi.

Arsuz'da 1640 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi Arsuz'da 1640 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi

Gazeteciler, Başkan Seçer’e medyaya verdiği destekten dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler. 

Editör: Resul Özdil