Banka müdürleri aracılığıyla sızdırılan bilgilere göre, kamu bankaları promosyon ödemelerini artırarak, diğer bankaları da zorunlu olarak artışa yönlendirecek.

Para12Promosyonları Artırıyor

Mart ayında yapılan düzenleme sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarına göre, kamu bankaları bu yıl emeklilere ödeyecekleri promosyonları 8 bin TL ile 12 bin TL arasında belirlemişti. Ancak yeni planlar doğrultusunda bu rakamların revize edilerek artırılması bekleniyor.

Antalya’da boğulma tehlikesi geçiren kişi balıkçılar tarafından kurtarıldı Antalya’da boğulma tehlikesi geçiren kişi balıkçılar tarafından kurtarıldı

Para 12 (1)Özel Bankalar Hedefte: Minimum 25 Bin TL Promosyon

Özel bankaların da kamu bankalarının adımına paralel olarak promosyon rakamlarını artırması gerektiği belirtiliyor. Finans kulislerinde konuşulanlara göre, özel bankaların emeklilere sunacakları promosyon miktarının en düşük 25 bin TL’ye kadar çıkması hedefleniyor. Bu durum, emeklilere yönelik promosyonlar üzerinde rekabeti artıracak ve emeklilerin maaşlarına olumlu yansıyacak.

Para-4Yapılacak olan düzenlemelerin, emeklilerin yaşam standartlarını iyileştirme yolunda önemli bir adım olması bekleniyor.

Para-2Kamu bankalarının artan promosyon ödemelerinin diğer bankaları da harekete geçirmesiyle, emeklilerin promosyon alımı konusunda daha iyi koşullarla karşılaşması amaçlanıyor.

Para-1Süper promosyon hazırlıklarıyla emekliler, bankalar arası rekabetin meyvelerini toplamaya hazırlanıyor. Kamu ve özel bankaların artan promosyon teklifleri, emeklilere maddi rahatlama sağlayarak, yaşam standartlarını yükseltme yönünde önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Editör: Resul Özdil