AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve MKYK Üyesi olarak görev yapan 27. Dönem Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, partisinin Hasanbeyli ve Toprakkale ilçelerindeki yeni ilçe başkanlarına görevlerinde başarılar diledi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Vekilİ Üstün, Isparta'da gazetecilerle bir araya geldi: Gelecek Partisi Genel Başkan Vekilİ Üstün, Isparta'da gazetecilerle bir araya geldi:

Kaya, Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in atamalarını değerlendirerek, "AK Parti ailesi olarak ilçe teşkilatlarımızın güçlendirilmesi ve partimizin hedeflerine daha güçlü bir şekilde ilerlemesi için büyük önem taşıyan bu atamaların gerçekleştirilmesinden dolayı memnuniyet duyuyorum" dedi.

İsmail Kaya

Kaya, yaptığı açıklamada, Hasanbeyli ilçesine Mehmet Bulanık'ın, Toprakkale ilçesine ise Ahmet Özkan'ın getirildiğini belirterek, "Bu kararların alınmasında emeği geçen başta Sayın Erkan Kandemir olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim. Yeni görevlerinde Mehmet Bulanık ve Ahmet Özkan'a başarılar diliyorum. İnanıyorum ki, ilçe teşkilatlarımızın liderliğinde daha da güçlenen AK Parti, ilimiz ve ülkemiz için önemli hizmetler sunacaktır" ifadelerini kullandı.

Son olarak Kaya, Hasanbeyli ve Toprakkale ilçelerindeki partililerin birlik ve beraberlik içinde çalışarak başarıya ulaşacaklarına inancının tam olduğunu vurguladı. Kaya'nın bu açıklamaları, AK Parti'nin ilçe teşkilatlarında yapılan yeni atamaların partinin genel hedefleri doğrultusunda önemli bir adım olduğunu gösterdi.

Ak Parti Kaya2

Editör: Mustafa Düzenli