Bu gün yine 15 Temmuz. Yüzlerce şehidimizin kanının döküldüğü devlet aklı, Müslüman vicdanı ve Türklüğe yakışmayacak.

 Millet, devlet ve İslam düşmanlarının cennet vatanımızdaki örgütlü misyonlarının terör hareketinin yaşandığı kara gün. Allah bir daha bu tip terör faaliyetlerine fırsat verdirmeyecek akıl ve iman lütfetsin duamı tekrar etmek isterim.

Zira bu tip “Dinci” veya herhangi bir şekilde Türk örfüne uymayan faaliyetlerin tamamı, asla ve asla “… akıl sahibi…” olan birinin kabulleneceği, kanıp aldatılabileceği haller değildir. Müslüman: Akıl sahibidir, feraset ehlidir, toplumda fitne çıkartmaz, düzeni (şeriatı) bozmaz, kan dökmez… . Hamdolsun aziz Türk milleti olarak topyekün, 15 Temmuz planlayıcılarının karşısında dimdik durmakla küfrün, münafıkların, devlet ve millet düşmanlarının karşısında dimdik durduk ve hep de duracağımızı dünyaya gösterdik, yüce Allah'ta şahit oldu.

Terör faaliyetlerinin çözümlenmesinde tespit edilmesi  gerekenler öncelikle:  Fetö vb. “dinci”lerin, kuruluş ve gelişmeleri gerekli olan; örgüt manifestosu, planlama ve varmak istedikleri menzil. Menzile varma için her türlü kılığa girmenin gerekliliğini; farz, caiz, gereklilik gibi kabullenme ve kabul etmiş terör örgütü mensuplarına “dinci” tabiri kullanmamın da temeli budur. Dinciye, din fark etmez. Dinci düzenini bozmak istediği ülke veya toplumda hangi din varsa veya hangi dini deforme, bozma faaliyeti  için görevliyse o dinin kisvesine bürünür, o dinin argümanlarını sembollerini kullanır. Dincilik, dünyalık elde etmenin, normal sıradan, hayatın olağan sürecinde yaşayan insanlardan adeta intikam almak isteyen travmatik tiplerden oluşturulur. 

Devlet kavramına insanları şüpheye düşürür, Millet kavramından şüpheye düşürür, Din ve vicdan hürriyetinden şüpheye düşürür, toplumsal barıştan şüpheye düşürür, vatan kavramından şüpheye düşürür, sınır kavramından şüpheye düşürür, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünlüğünden şüpheye düşürür, yegane hak din İslam'dan şüpheye düşürür, dosdoğru Müslüman olan İbrahim peygamberden şüpheye düşürür, Tevhid kelimesinden Hz. Muhammed Mustafayı düşürür, küfrün karşısında dimdik duran kuvvayı milliyenin komutanı vatan topraklarımızı bize kazandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten ve imanlarının Türklüğün gereği vatanını savunan atalarımızdan şüpheye düşürür.

Fetönün papalık misyonunun gereği 3.binyılda Asya’yı hristiyanlaştırma misyonunun Türkiye taşeronluğunu kabul eden fetö elebaşı da yukarıda anlattığım şüpheye düşürme faaliyetlerinin her birini o kadar aleni açık seçik yaptığı günleri maalesef gördük yaşadık. Papalık misyonunu yerine getirmek için fetöye biat etmiş birinin, yurtlarında gece namazı kıldırılması, Kuran öğretilmesi, minberde salya sümük vaazlar vermesi, sözde Türk okulları açtırması, medya sektöründe faaliyetlerinin büyütülmesi, yut içinde yurt dışında faaliyetlerini destekleyenleri de gördük?!

Ruhunu şeytana satmış travmatiklerin olduğu ve olacağı bir dünya! Bu tip dinci örğütleri fark etmede birkaç ip ucuyla tamamlamak isterim.

1.       Amerika, Allah’ın yeryüzündeki jandarmasıdır ?!

2.       İbrahimi dinler ?!

3.       Muhammed’e iman kemalat meselesidir  ?!

4.       Kuranı herkes anlamaz ?!

5.       Dinlerarası diyaloğ?!

Allah Resulu, Alemlerin yaratılma sebebi Hz. Muhammed Mustafa (S.A.A) Bu tiplere genel olarak Deccal  tanımlamasıyla dikkat çekmiştir.