Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen Bingöl'e Atandı: Güzellik Kraliçesi ve Doktorluk Yolculuğu Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen Bingöl'e Atandı: Güzellik Kraliçesi ve Doktorluk Yolculuğu

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, son dönemdeki imaj değişiklikleri ve verdiği kilolarla gündemde. Fit ve sağlıklı görüntüsüyle dikkat çeken Kaya, geçtiğimiz günlerde katıldığı Edis konserinde hayranları ve basın mensuplarıyla buluştu. Muhabirlerin "Çok zayıflamışsınız, sırrınızı öğrenebilir miyiz?" sorusuna ise samimi bir yanıt verdi.

Sağlık Sorunlarını Açıkladı

Hazal Kaya, kilo vermesindeki en büyük etkenin yaşadığı tiroit ve şeker problemleri olduğunu belirtti. "Sağlığım için elimden geleni yapıyorum. Az yiyorum ve öğünlerimin sıralamasını değiştirdim," diyerek sağlıklı bir beslenme düzeni benimsediğini vurguladı. Kaya, bu süreçte sağlığını ön planda tutarak, sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürdüğünü ifade etti.

Yeni Projesiyle Ekrana Dönüyor

Öte yandan Hazal Kaya, şimdilerde Çağlar Ertuğrul ile başrolünü paylaştığı "Sorgu" dizisiyle izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Bu yeni projesiyle birlikte ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu, hem iş hayatındaki başarısıyla hem de yenilenen imajıyla dikkat çekiyor.

Editör: Ersin ŞİMŞEK