İki Gün İki Teker Bisiklet Derneği tarafından, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğünün desteğiyle hayata geçirilen projenin tanıtım etkinliği, Ömer Halisdemir Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Monaco - Barcelona Şampiyonlar Ligi Mücadelesi Şifresiz Yayınlanacak Monaco - Barcelona Şampiyonlar Ligi Mücadelesi Şifresiz Yayınlanacak

Kaymakam Özaydın'dan Teşekkür

Erzin Kaymakamı Onur Özaydın, etkinlikte yaptığı konuşmada, projeye emeği geçenlere teşekkür etti. Kaymakam Özaydın, "Bu tür projeler kentimize büyük katkı sağlıyor. Bisiklet yollarının yapılması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz," dedi.

Proje Hedefleri

Proje koordinatörü Bayram Altunbaş, bisiklet kullanımını yaygınlaştırmayı ve çevre bilinci oluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Altunbaş, "Bu proje ile hem sağlıklı yaşamı teşvik ediyoruz hem de çevreye duyarlılığı artırıyoruz," ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı'ndan Destek

Etkinliğe katılan Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu da projeye destek verdiğini ve bu tür çevreci projelerin önemine vurgu yaptı. Elmasoğlu, "Belediye olarak bisiklet yolları ve gerekli altyapı çalışmalarına katkı sağlayacağız," dedi.

"İki Gün İki Tekerle Hep Birlikte İyileşeceğiz" projesi, bisiklet kullanımını artırmayı ve topluma çevre bilincini aşılamayı amaçlıyor. Proje kapsamında çeşitli etkinlikler ve farkındalık çalışmaları düzenlenecek.

Editör: Resul Özdil