Ünlü oyuncunun Instagram'da 30 milyon takipçiyle büyük bir kitleye hitap etmesi, onun sosyal medya paylaşımlarından elde ettiği kazançları da gözler önüne serdi.

Son olarak Barış Arduç ile birlikte rol aldığı "Rüzgara Bırak" adlı filmde izleyici karşısına çıkan Hande Erçel, yeni sezonda yeni bir dizi projesiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ancak, en çok dikkat çeken konu, sosyal medya iş birlikleri ve paylaşımlarının kazançları oldu.

Ülkem Okuyor Derneğinin Hatay'da yaptırdığı ev, kanser hastası anne ile 3 oğluna yuva oldu Ülkem Okuyor Derneğinin Hatay'da yaptırdığı ev, kanser hastası anne ile 3 oğluna yuva oldu

Aramızda Kalmasın'ın haberine göre, Hande Erçel, tek bir paylaşımı ve bir hikaye (story) ile 3 milyon TL kazanabiliyor. Bu kazanç, onu tüm oyuncu arkadaşları arasında sosyal medyadan en çok kazanan isim haline getiriyor.

İşte Hande Erçel'in ardından gelen ünlü isimlerin sosyal medya paylaşımlarından elde ettikleri gelirler:

  • Kıvanç Tatlıtuğ: 1 Post ve 1 Story: 2.5 milyon TL
  • Burak Özçivit: 1 Post ve 1 Story: 2.5 milyon TL
  • Barış Arduç: 1 Post ve 1 Story: 2 milyon TL
  • Mert Ramazan Demir: 1 Post ve 1 Story: 2 milyon TL
  • Barış Kılıç: 1 Post ve 1 Story: 1.750 milyon TL

Hande Erçel'in sosyal medya kazançları, ünlülerin dijital dünyadaki etkisini ve bunun getirdiği finansal fırsatları bir kez daha gözler önüne serdi. Özellikle genç nesil için bir rol model olmaya devam eden Erçel'in yeni projeleri ve paylaşımları merakla bekleniyor.

Editör: Resul Özdil