Ancak son yaptığı röportajda, hayranlarının merakla beklediği Behzat Ç. dizisinde yeniden rol alacağı müjdesini verdi.

Behzat Ç. dizisinde başrolüyle büyük beğeni toplayan Beşikçioğlu, belediye başkanlığı görevine başladıktan sonra oyunculuk kariyerine bir süre ara vermişti. T24’e konuşan Beşikçioğlu, oyunculuk ve belediye başkanlığını bir arada yürütebileceğini belirtti. “Altıdan sonra sabaha kadar vaktimiz var” diyerek, hem sahne hem de ekran hayatına devam edeceğini vurguladı.

Dizinin yeni sezonunda yer alacağını açıklayan Beşikçioğlu, “Kaldı ki Behzat Ç.’nin içerisinde benim çekeceğim sahneler en fazla 15-20 gün sürer; bunların çoğu gece sahneleri olacak,” ifadelerini kullandı. Etimesgut Belediyesi’nin işleyişine de dikkat çeken Beşikçioğlu, “Başkan yardımcıları ve müdürlüklerin olduğu bir yapı var. Bu sistem artık daha kuvvetli bir şekilde işliyor. Zor olacağını düşünmüyorum,” dedi.

8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali'nin mangal ateşi yakıldı 8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali'nin mangal ateşi yakıldı

Erdal Beşikçioğlu'nun Behzat Ç. dizisine dönüşü, hayranları arasında büyük bir heyecan yaratırken, dizi severler yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyor. Beşikçioğlu’nun hem oyunculuk kariyerine hem de belediye başkanlığına nasıl bir denge kuracağı ise merak konusu olmaya devam ediyor.

Editör: Resul Özdil