• DOLAR 34,12 %0.03
  • EURO 38,03 %0.14
  • ALTIN 2.800,23 %-0.09
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 62.100 %3.71
  • ETHERIUM 2.392 %3.33
23°

Narin Haberleri

Narin haberleri ve güncel Narin gelişmeleri, Narin ile ilgili tüm video, Narin fotoğrafları ve Narin haberleri Sabır Gazetesi | Osmaniye ve Türkiye Haberleri sitemizde


Asayiş

8 yaşındaki Narin Güran'ın ölüm nedeni adli tıp raporuyla belli oldu: Boğularak öldürüldü, olayla ilgili soruşturma derinleşiyor.

Gündem

Türkiye, 8 yaşındaki Narin’in vahşi cinayetiyle sarsılmaya devam ediyor. Son günlerde, kamuoyunun dikkatini çeken davada yeni gelişmeler yaşandı.

Asayiş

Köydeki Narin'in kaybolmasıyla ilgili son gelişmeler, soruşturma sürecinde yaşanan şüpheli durumları ve iddiaları gün yüzüne çıkardı.

Gündem

Türkiye’nin gündemini sarsan Narin Güran cinayetinde önemli bir gelişme yaşandı.

Gündem

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni dere kenarında bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesi, Türkiye’yi derinden sarsarken, soruşturma tüm...

Asayiş

Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüne dair gizem sürüyor. Sosyal medya paylaşımı soruşturmayı karmaşıklaştırdı.

Gündem

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde, Tavşantepe Mahallesi'nde 19 gün önce kaybolan ve cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetinde yeni gelişmeler yaşanıyor.

Gündem

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın trajik ölümüyle ilgili soruşturma derinleşirken, ailesinden ve yakın çevresinden toplamda 10 kişi tutuklandı.

Gündem

8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüne ilişkin soruşturmada çarpıcı yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

Asayiş

Diyarbakır’daki Narin Güran cinayetinde 9 kişi için tutuklama talep edildi aralarında anne ve ağabey de var. 13 kişi adli kontrol...

Asayiş

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili 22 şüpheliden 9’una tutuklama, 3’üne adli kontrol talep edildi. 10 şüpheli serbest bırakıldı;...

Asayiş

Röportaj